Interaktivní webové portály z produkce ÚZIS ČR - Komenda, Martin; Karolyi, Matěj; Šnábl, Ivo (Medsoft ..., 2017)
Ústav zdravotnických informací a statistiky ČR produkuje dlouhodobě velké množství hodnotných analýz, reportů a publikací, které jsou zaměřeny na širokou veřejnost, zástupce krajské správy a poskytovatele zdravotní péče. Primárním cílem sdělení je přehledově představit sadu nově implementovaných interaktivních webových portálů, které prezentují klíčové výstupy vybraných projektů a aktivit.
Keywords: Information Services; informace pro uživatele zdravotní péče; informační služby; řízení zdravotnictví; internet; Consumer Health Information; Internet; Health Services Administration; webový portál; šíření informací; Information Dissemination