Databázová centra komerčního typu s přístupem k medicínským a farmaceutickým informacím a zprostředkovatelská role lékařských knihoven - Skálová, Hana; Feberová, Jitka; Horváth, David; Papík, Richard (Medsoft ..., 2017)
Světová databázová centra se svými databázemi jsou často pro běžného uživatele hůře dostupná ne z důvodu jejich komerčního charakteru, ale že o nich uživatel nemá povědomí. Přehled databázových center, která mají ve své nabídce lékařské nebo farmaceutické databáze, často unikátní a specializované. Role lékařské knihovny ve zprostředkování přístupu k těmto databázím.
Keywords: farmaceutické databáze; databáze jako téma; informační služby; lékařství; Databases, Pharmaceutical; Databases as Topic; Information Services; Medicine