Software statistica aneb co se vyžaduje od moderních statistických programů - Uldrich, Miloš; Jurczyk, Tomáš (Medsoft ..., 2017)
Rostoucí množství sbíraných dat a vývoj nových technologií s sebou přináší změny v přístupu k datům. Mění se i pohled na samotné softwary, jež s daty pracují. Obstojí tradiční přístupy k vyhodnocení dat? Jaké jsou současné trendy v oblasti nástrojů pro zpracování dat? A co bude dál? Trendy v oblasti nástrojů pro analýzu dat Vám ukáže přímo v softwaru konzultant analytické platformy Statistica – Ing. Miloš Uldrich. To vše se zaměřením na analýzu dat v oblasti medicíny.
Keywords: Software; Software Design; software; Decision Support Systems, Clinical; navrhování softwaru; systémy pro podporu klinického rozhodování; průběh práce; Workflow