Chirurgická léčba chlopenních vad - Dominik, Jan; Žáček, Pavel (Postgraduální medicína, 2017)
x
Keywords: prolaps trikuspidální chlopně; Heart Valve Diseases; mitrální stenóza; Aortic Valve Stenosis; Tricuspid Valve Prolapse; prolaps aortální chlopně; Heart Valve Prosthesis Implantation; výsledek terapie; aortální stenóza; subvalvulární aortální stenóza; srdeční chlopně umělé; chirurgická náhrada chlopně; stenóza pulmonální chlopně; prolaps mitrální chlopně; lidé; Mitral Valve Stenosis; Mitral Valve Annuloplasty; Heart Valve Prosthesis; Treatment Outcome; anuloplastika mitrální chlopně; nemoci srdečních chlopní; Aortic Valve Prolapse; Pulmonary Valve Stenosis; Mitral Valve Prolapse; Aortic Stenosis, Subvalvular; Humans