Psychosociální komunitní centrum pro lidi s duševním onemocvněním - Balková, Miluše; Benešová, Veronika (Psychiatrie pro praxi, 2017)
Moderním trendem současné psychiatrické péče je vznik multidisciplinárních týmů, ve kterých společně pracují odborníci z více oborů. V průběhu roku 2015/2016 byl realizován projekt pod názvem Psychosociální komunitní centrum pro lidi s duševním onemocněním v Písku, který vyzkoušel tento model v současných podmínkách.
Keywords: služby v oblasti duševního zdraví komunity; Community Mental Health Services; lidé; komunitní psychiatrická střediska; Mental Health Services; Czech Republic; služby péče o duševní zdraví; Humans; Česká republika; Community Mental Health Centers