Stimulační parametry repetitivní transkraniální magnetické stimulace v léčbě neuropsychiatrických onemocnění - protokoly a lokalizace - Albrecht, Jakub; Mareš, Tadeáš; Jaššová, Katarína; Raboch, Jiří; Anders, Martin (Česká a slovenská psychiatrie, 2017)
x
Keywords: Depressive Disorder; mozková kůra; Transcranial Magnetic Stimulation; Mental Disorders; Cerebral Cortex; transkraniální magnetická stimulace; lidé; depresivní poruchy; nemoci centrálního nervového systému; Central Nervous System Diseases; Clinical Protocols; klinické protokoly; duševní poruchy; Humans