7. ročník súťaže MUC. RR na Rallye Rejvíz 2017 - Bulíková, Táňa; Maršálek, Jan; Dobiáš, Viliam; Gurňáková, Jitka; Tlustý, Zdeněk (Urgentní medicína, 2017)
Článok sa zaoberá analýzou 7. ročníka MUC. Rallye Rejvíz (MUC. RR) – súťaže posádok študentov 4. – 6. ročníka lekárskych fakúlt (medikov), ktorá prebehla ako súčasť 21. ročníka Rallye Rejvíz 2017, najväčšej záchranárskej súťaže, v máji v Koutech nad Desnou. Do MUC. R sa toho roku zapojilo deväť posádok (sedem českých, jedna slovenská a jedna poľská). Autori predkladajú porovnanie výsledkov v jednotlivých odborných úlohách, MUC verzus národná súťaž posádok RLP (RLP-NAT). Dosiahnuté priemerné bodové zisky posádok MUC a RLP-NAT sú spracované graficky.
Keywords: urgentní zdravotnické služby; Emergency Responders; studenti lékařství; Critical Care; lidé; péče o pacienty v kritickém stavu; first responder; Students, Medical; výchova a vzdělávání; Emergency Medical Services; Education; soutěže; Humans