Akutní, život či zdraví ohrožující projevy revmatických chorob - přehled a úvod do problematiky - Horák, Pavel; Vymětal, Jiří; Skácelová, Martina (Postgraduální medicína, 2017)
x
Keywords: gastrointestinální nemoci; nemoci nervového systému; diferenciální diagnóza; revmatické nemoci; systémový lupus erythematodes; Lung Diseases; Rheumatic Diseases; akutní poškození ledvin; Gastrointestinal Diseases; Nervous System Diseases; komorbidita; lidé; Comorbidity; Hematologic Diseases; krevní nemoci; Discitis; Eye Diseases; Diagnosis, Differential; Lupus Erythematosus, Systemic; antifosfolipidový syndrom; Antiphospholipid Syndrome; Arthritis; Cardiovascular Diseases; artritida; discitida; oční nemoci; kardiovaskulární nemoci; Acute Kidney Injury; plicní nemoci; Humans