Jak interpretovat účinnost léčby novými antitrombotiky ve výsledcích laboratorních testů - Michalcová, Jana; Buliková, Alena; Zavřelová, Jiřina; Štěpařová, Andrea; Penka, Miroslav (Postgraduální medicína, 2017)
x
Keywords: výsledek terapie; dabigatran; antitrombiny; Factor Xa Inhibitors; Treatment Outcome; Antithrombins; parciální tromboplastinový čas; Partial Thromboplastin Time; Blood Coagulation Tests; Rivaroxaban; senzitivita a specificita; inhibitory faktoru Xa; Prothrombin Time; antikoagulancia; rivaroxaban; apixaban, edoxaban; Humans; protrombinový čas; vyšetření krevní srážlivosti; Dabigatran; Anticoagulants; Sensitivity and Specificity; lidé