Doporučené postupy v diagnostice a léčbě nádorů příušní žlázy - Stárek, Ivo; Salzman, Richard; Skálová, Alena; Chovanec, Martin; Gál, Petr; Zábrodský, Michal; Školoudík, Lukáš; Rotnágl, Jan; Pár, Ivan; Štrympl, Pavel (Otorinolaryngologie a foniatrie, 2017)
V článku členové Sekce slinných žláz České společnosti otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku ČLS JEP prezentují diagnosticko-terapeutické doporučené postupy pro nádory příušní žlázy vycházející z aktuálních poznatků.
Keywords: protokoly protinádorové kombinované chemoterapie; protinádorové látky; Diagnostic Imaging; radioterapie; diagnostické techniky a postupy; nádory slinných žláz; Radiotherapy; Diagnostic Techniques and Procedures; Antineoplastic Combined Chemotherapy Protocols; diagnostické zobrazování; otorinolaryngologické chirurgické výkony; Salivary Gland Neoplasms; Practice Guidelines as Topic; Parotid Neoplasms; Antineoplastic Protocols; Antineoplastic Agents; Otorhinolaryngologic Surgical Procedures; nádory příušní žlázy; farmakoterapie; protokoly protinádorové léčby; směrnice pro lékařskou praxi jako téma; Drug Therapy