Nitrooční čočky - historie a současnost - Hlinomazová, Zuzana (Postgraduální medicína, 2018)
x
Keywords: extrakce katarakty; lidé; Phakic Intraocular Lenses; nitrooční čočky; zraková ostrost; Cataract Extraction; Visual Acuity; Multifocal Intraocular Lenses; fakické nitrooční čočky; multifokální intraokulární čočky; Lenses, Intraocular; Humans