Lokálně pokročilý adenokarcinom pankreatu - stanovisko chirurga - Krška, Zdeněk; Hoskovec, David (Postgraduální medicína, 2018)
x
Keywords: duktální karcinom slinivky břišní; Adenocarcinoma; Carcinoma, Pancreatic Ductal; neoadjuvantní terapie; chemoradioterapie; Humans; Chemotherapy, Adjuvant; endokrinní chirurgické výkony; lidé; Meta-Analysis as Topic; adjuvantní chemoterapie; Neoplasm Metastasis; Neoplasm Grading; staging nádorů; metastázy nádorů; Outcome and Process Assessment, Health Care; prognóza; stupeň nádoru; Neoadjuvant Therapy; Endocrine Surgical Procedures; Statistics as Topic; adenokarcinom; Neoplasm Staging; statistika jako téma; metaanalýza jako téma; Chemoradiotherapy; Prognosis; výsledky a postupy - zhodnocení (zdravotní péče)