PET/CT a radioterapie nádorů hlavy a krku. Definice cílových objemů radioterapie pomocí PET/CT vyšetření u nádorů hlavy a krku - Vojtíšek, Radovan; Baxa, Jan (Postgraduální medicína, 2018)
x
Keywords: metaanalýza jako téma; chemoradioterapie; Humans; Radiotherapy Dosage; Positron Emission Tomography Computed Tomography; nádory hlavy a krku; PET/CT; Carcinoma, Squamous Cell; diagnostické techniky a postupy; celková dávka radioterapie; Radiotherapy Planning, Computer-Assisted; plánování radioterapie pomocí počítače; spinocelulární karcinom; Meta-Analysis as Topic; Chemoradiotherapy; Statistics as Topic; Diagnostic Techniques and Procedures; statistika jako téma; směrnice pro lékařskou praxi jako téma; lidé; Practice Guidelines as Topic; Head and Neck Neoplasms