Průlomová bolest - Klimešová, Lenka (Postgraduální medicína, 2018)
x
Keywords: mezioborová komunikace; způsoby aplikace léků; Statistics as Topic; Morphine; Analgesics, Opioid; lékové formy; statistika jako téma; Drug Therapy; Dosage Forms; lidé; Fentanyl; nádorová bolest; průlomová bolest; farmakoterapie; opioidní analgetika; směrnice pro lékařskou praxi jako téma; Practice Guidelines as Topic; Interdisciplinary Communication; morfin; Breakthrough Pain; Drug Administration Routes; fentanyl; Cancer Pain; Humans