Řešení hodnotových konfliktů v souvislostech každodenní medicíny - Matějek, Jaromír (Postgraduální medicína, 2018)
x
Keywords: Male; emoce; Delivery of Health Care; Bioethical Issues; Emotions; bioetická témata; Aged; mužské pohlaví; senioři; Ethics, Clinical; Problem Solving; paliativní péče; Palliative Care; Conflict, Psychological; lidé; řešení problému; Humans; Negotiating; konflikt (psychologie); klinická etika; poskytování zdravotní péče; vyjednávání