Dušnost - pohled kardiologa - Přeček, Jiří (Postgraduální medicína, 2018)
x
Keywords: kardiovaskulární nemoci; troponin; Fibrin Fibrinogen Degradation Products; biologické markery; fibrin-fibrinogen - produkty degradace; Heart Failure; lidé; Troponin; srdeční selhání; Dyspnea; Biomarkers; dyspnoe; Humans; Cardiovascular Diseases; natriuretické peptidy; Natriuretic Peptides