Plicní arteriální hypertenze - Hutyra, Martin; Přeček, Jan (Postgraduální medicína, 2018)
x
Keywords: Epoprostenol; Familial Primary Pulmonary Hypertension; Platelet Aggregation Inhibitors; epoprostenol; Phosphodiesterase 5 Inhibitors; Humans; Enzyme Activators; inhibitory fosfodiesterasy 5; lidé; Endothelin Receptor Antagonists; inhibitory agregace trombocytů; antagonisté endotelinového receptoru; aktivátory enzymů; familiární plicní arteriální hypertenze