Techniky epidurální analgezie u dětí nejútlejšího věku - Mixa, Vladimír; Berka, Ivan; Šípek, Jan (Postgraduální medicína, 2018)
x
Keywords: Levobupivacaine; anestezie; analgezie; novorozenec; anestetika lokální; Surgical Procedures, Operative; Infant, Premature; Anesthetics, Local; lidé; Anesthesia; Anesthesia, Caudal; levobupivakain; epidurální anestezie; novorozenec nedonošený; kojenec; epidurální prostor; Epidural Space; kaudální anestezie; Anesthesia, Epidural; pooperační péče; anestetika; Anesthetics; Humans; chirurgie operační; Postoperative Care; Infant, Newborn; Analgesia; Infant