Simulace v medicíně a v oboru ARIM zvlášť - Stern, Michael (Postgraduální medicína, 2018)
x
Keywords: Education, Medical; tréninková simulace; Simulation Training; komunikace; lektoři; Critical Care; lidé; péče o pacienty v kritickém stavu; simulační centra; studium lékařství; anesteziologie; Communication; Anesthesiology; Humans