Pooperační nauzea a zvracení v dospělé populaci - Růžek, Lukáš; Hruda, Jan (Postgraduální medicína, 2018)
x
Keywords: dospělí; antiemetika; Perioperative Care; antagonisté serotoninu; Adult; lidé; Postoperative Nausea and Vomiting; antagonisté dopaminu; pooperační komplikace; Dopamine Antagonists; Vomiting; Antiemetics; Risk Factors; zvracení; perioperační péče; Postoperative Complications; dexamethason; Dexamethasone; Cholinergic Antagonists; rizikové faktory; Serotonin Antagonists; pooperační nevolnost a zvracení; cholinergní antagonisté; Humans