Management pacientů po srdeční zástavě na JIP - Richter, Jaromír (Postgraduální medicína, 2018)
x
Keywords: Seizures; umělé dýchání; postresuscitační péče; Humans; Blood Circulation; Hypothermia, Induced; přežití; Airway Management; zajištění dýchacích cest; záchvaty; Critical Care; srdeční zástava; Survival; péče o pacienty v kritickém stavu; lidé; krevní oběh; Practice Guidelines as Topic; Hypoxia, Brain; mozková hypoxie; Cerebrovascular Circulation; směrnice pro lékařskou praxi jako téma; mozkový krevní oběh; Heart Arrest; Respiration, Artificial; terapeutická hypotermie