Anestezie mimo operační sály - Málek, Jiří (Postgraduální medicína, 2018)
x
Keywords: Anesthesiologists; Anesthesia; gastroenterologie; Gastroenterology; anestezie mimo operační sály; Humans; AMOS; anesteziologický tým; endoskopie; Risk Factors; bezpečnost; anestezie; prostředí zdravotnických zařízení; anesteziologové; rizikové faktory; Postoperative Complications; Health Facility Environment; radiologie; pooperační komplikace; lidé; Safety; detašované pracoviště; Endoscopy; Radiology