Dosažení kompletní remise po sekvenční léčbě docetaxel-cabazitaxel-enzalutamid u pacienta s metastazujícím kastračne rezistentním karcinomem prostaty - Novák, Robert; Katolická, Jana; Vašina, Jiří (Onkologická revue, 2019)
V naší kazuistice prezentujeme případ pacienta s iniciálně lokoregionálně pokročilým karcinomem prostaty, u kterého bylo ve fázi metastazujícího kastračně rezistentního onemocnění po sekvenční léčbě docetaxel-cabazitaxel-enzalutamid dosaženo kompletní remise se zachováním dobré kvality života.
Keywords: prostatický specifický antigen; Prostatic Neoplasms, Castration-Resistant; výsledek terapie; lidé; Antineoplastic Agents; protinádorové látky; Treatment Outcome; nádory prostaty; Antineoplastic Combined Chemotherapy Protocols; Prostatic Neoplasms; protokoly protinádorové kombinované chemoterapie; Prostate-Specific Antigen; Remission Induction; Male; Aged; indukce remise; nádory prostaty rezistentní na kastraci; senioři; mužské pohlaví; Humans