Intranazální aplikace léků u dětí - Kašáková, Eva; Kašák, Viktor (Praktické lékárenství, 2018)
Intranazální aplikace léků představuje především topickou léčbu. Edukace ve správné aplikační technice je velmi důležitá, neboť zvyšuje komplianci pacientů k léčbě.
Keywords: nosní spreje; způsoby aplikace léků; Child; lidé; Nasal Sprays; Drug Administration Routes; dítě; lékové formy; aplikace intranazální; Administration, Intranasal; Dosage Forms; Humans