Stáž IFMSA, Mostar, Bosna a Hercegovina: operačně řešený zánět bursy Achillovy šlachy - kazuistika - Kolář, Bronislav (Vojenské zdravotnické listy, 2019)
Popis kazuistiky ženy léčené pro protrahovanou bolest levé nohy řešené během stáže organizované International Federation of Medical Students' Associations (IFMSA), na oddělení ortopedie nemocnice v Mostaru, Bosna a Hercegovina.
Keywords: Clinical Clerkship; ženské pohlaví; Bosna a Hercegovina; chirurgie operační; Achilles Tendon; lidé středního věku; nemocnice univerzitní; lidé; Bursitis; Female; Hospitals, University; Bosnia and Herzegovina; klinické praxe; Surgical Procedures, Operative; Middle Aged; Achillova šlacha; burzitida; Humans