Combair NEXThaler - Inhalátor nové generace umožňující plnou kontrolu astmatu - Bártů, Václava (Studia pneumologica et phtiseologica, 2019)
x
Keywords: Anti-Asthmatic Agents; Dry Powder Inhalers; individualizovaná medicína; práškové inhalátory; Respiratory Function Tests; Precision Medicine; aplikace inhalační; respirační funkční testy; antiastmatika; Administration, Inhalation; nexthaler; bronchiální astma; Combair; Asthma