Databáze virtuální mikroskopie u cytologických a histologických nálezů – možnosti a limity - Přádka, Miroslav; Chyliková, Jaroslava; Vaculová, Jana (Medsoft ..., 2019)
Příspěvek se zaměřuje na vybrané principy digitalizace obrazů zpracovaného diagnostického materiálu se zohledněním laboratorního procesu přípravy preparátů. Reflektuje vývoj the-state-of-the-art za období let 2002–2018.
Keywords: Cytodiagnosis; Databases, Factual; cytodiagnostika; interpretace obrazu počítačem; Image Interpretation, Computer-Assisted; databáze faktografické; Histocytochemistry; elektronová mikroskopie; Web Archives as Topic; histocytochemie; Web Browser; Microscopy, Electron; Immunohistochemistry; internetový prohlížeč; imunohistochemie; webový archiv jako téma