Fytoterapie při léčbě neplodnosti - Sobková, Lenka (Praktické lékárenství, 2020)
Při potížích s početím dítěte je zapotřebí hledat příčinu problému. Pro mnoho z nich nabízí fytoterapie účinné a bezpečné přípravky. Do hormonálních hladin zasahují mimojiné také okolnosti moderního života, včetně stresu. I tady mohou fytofarmaka otevřít cestu k vytouženému miminku.
Keywords: Humans; léčivé rostliny; infertilita; lidé; Phytoestrogens; Plants, Medicinal; fytoterapie; Phytotherapy; fytoestrogeny; Tribulus; Infertility; Lepidium