Trifluridin/tipiracil u metastazujícího kolorektálního karcinomu - kazuistika - Pokorná, Petra (Onkologická revue, 2020)
V níže popsaném případu se budeme snažit předat zkušenosti s podáním nové moderní chemoterapie u dlouhodobě léčeného pacienta s generalizovaným adenokarcinomem apendixu.
Keywords: Aged, 80 and over; Colorectal Neoplasms; Cecal Neoplasms; trifluridin/tipiracil; Male; senioři nad 80 let; kolorektální nádory; lidé; mužské pohlaví; pyrrolidiny; Humans; nádory slepého střeva; Pyrrolidines