Výhody časné intenzifikace léčby sitagliptinem - Policar, Michal (Kazuistiky v diabetologii, 2020)
Uvedená kazuistika popisuje výhody včasného zahájení léčby sitagliptinem u diabetika2. typu.
Keywords: diabetes mellitus 2. typu; metformin; sitagliptin; hypoglykemie; lidé; inhibitory dipeptidylpeptidasy 4; Adult; Medication Adherence; Metformin; Male; dospělí; adherence k farmakoterapii; Diabetes Mellitus, Type 2; Humans; mužské pohlaví; Dipeptidyl-Peptidase IV Inhibitors; Hypoglycemia