Postup a kompetence ošetřujícího a posudkového lékaře při rozhodování o ukončení dočasné pracovní neschopnosti – postupy platné i při e-neschopence - Pastorková, Radmila (Revizní a posudkové lékařství, 2019)
Článek se zabývá postupem lékařů při ukončování dočasné pracovní neschopnosti (DPN) a kompetencemi, které vymezuje platná legislativa, a současně klade důraz na rozdílné kompetence lékařů ošetřujících a posudkových.
Keywords: Insurance, Health; Professional Competence; odborná způsobilost; Humans; posuzování pracovní neschopnosti; lidé; Disability Evaluation; Work Capacity Evaluation; zdravotní pojištění; Social Security; posuzování zdravotní způsobilosti; sociální zabezpečení