Ošetření dospívajícího pacienta s jedním nezaloženým a jedním čípkovitým horním postranním řezákem - Hulvert, Jan; Tomeček, Martin; Streblov, Jan (LKS, 2020)
Estetické řešení anomálie počtu a tvaru zubů ve frontálním úseku u dětských a dospívajících pacientů s sebou nese několik specifik. Mezi ta nejvýznamnější patří pokračující vývoj čelistí, často vysoká linie úsměvu a požadavek na minimálně invazivní ošetření. Tato kazuistika popisuje ošetření dospívajícího pacienta s nezaloženým pravým a čípkovitým levým horním postranním řezákem a diskutuje otázky s touto terapií spojené.