Karcinom prostaty - sekvenace systémové léčby systémového onemocnění - kazuistika - Rušarová, Nikol; Študentová, Hana (Onkologická revue, 2021)
Karcinom prostaty patří celosvětově mezi jedno z nejčastějších nádorových onemocnění postihujících muže. I přes časnou diagnostiku přichází stále mnoho pacientů s již metastatickým postižením. Hledání ideální sekvence léčby pro pokročilý karcinom prostaty je v současné době jednou z nejčastějších otázek.
Keywords: Prostatic Neoplasms; Abiraterone Acetate; lidé; senioři; mužské pohlaví; abirateron; Male; Aged; enzalutamid; nádory prostaty; Carcinoma; karcinom; Humans