Zhodnocení příčin komplikací léčby trochanterických zlomenin femuru hřeby PFN Medin a Gamma 3 Nail - výsledky retrospektivní studie - Prokeš, Josef; Kunovský, Radek; Paša, Libor; Zeman, Petr (Ortopedie, 2021)
x
Keywords: Femoral Fractures; retrospektivní studie; lidé; Bone Nails; Postoperative Complications; fraktury femuru; Retrospective Studies; pooperační komplikace; fraktury kyčle; kostní hřeby; Hip Fractures; Humans