Pyomyozitida musculus piriformis jako příčina akutní bolesti v lumbosakrální oblasti - Konopa, Jiří; Patera, Martin; Beran, Tomáš (Ortopedie, 2021)
x
Keywords: antibakteriální látky; Muscle, Skeletal; Adolescent; lumbalgie; pyomyozitida; oxacilin; mužské pohlaví; magnetická rezonanční tomografie; Humans; Anti-Bacterial Agents; Staphylococcus aureus; lidé; Magnetic Resonance Imaging; Low Back Pain; kosterní svaly; Treatment Outcome; Oxacillin; Pyomyositis; Clinical Laboratory Techniques; klinické laboratorní techniky; Male; mladiství; výsledek terapie