Deep learning v psychoterapii: Strojová analýza nahrávek terapeutických sezení - Řiháček, Tomáš; Matějka, Pavel (E-psychologie, 2021)
Tým pracovníků Vysokého učení technického v Brně a Masarykovy univerzity vyvíjí webovou aplikaci, jejímž cílem je poskytovat terapeutům zpětnou vazbu na základě automatického zpracování pravidelně získávaných dotazníkových dat a audionahrávek z terapeutických sezení (z projektové zprávy).