Předběžné výsledky měření impulzivity v souvislosti s násilnou trestnou činností u vězeňské populace - Příhodová, Kateřina; Příhodová, Tereza; Prajsová, Jitka; Vevera, Jan (Psychiatrie (Praha, Print), 2017)
x