Standardně to nepůjde aneb první kroky s novou léčbou X-vázané hypofosfatemie - Maratová, Klára; Šumník, Zdeněk (Pediatrie pro praxi, 2021)
a
Keywords: burosumab; Familial Hypophosphatemic Rickets; humanizované monoklonální protilátky; lidé; Hypophosphatemia; Antibodies, Monoclonal, Humanized; mužské pohlaví; Child; Male; dítě; hypofosfatemie; rachitida; Rickets; familiární hypofosfatemická rachitida; Humans