Zriedkavá anatomická varianta skeletu zápästia - nespojené osifikačné centrum bodcovitého výběžku lakťovej kosti imitujúce poúrazový stav. Kazuistika - Kubašovský, Jozef; Polan, Peter; Špakovská, Tatiana; Matúška, Martin; Polomský, Ronald (Ortopedie, 2021)
x