Neobvyklý typ bulózního onemocnění - Valihrachová, Eva (Dermatologie pro praxi, 2022)
Následující kazuistika popisuje případ 57leté pacientky s osobní anamnézou lichen ruber planus, u které náhle vzniklo bulózní onemocnění.
Keywords: acitretin; lichen planus; vezikulobulózní nemoci kůže; Female; Lichen Planus; Humans; výsledek terapie; ženské pohlaví; Acitretin; lidé; Middle Aged; lidé středního věku; Skin Diseases, Vesiculobullous; Treatment Outcome