Aktualizovaný doporučený postup pro léčbu nemocných s kolitidou vyvolanou Clostridioides difficile - Beneš, Jiří; Stebel, Roman; Musil, Václav; Krůtová, Marcela; Vejmelka, Jiří; Kohout, Pavel (Klinická mikrobiologie a infekční lékařství, 2022)
x
Keywords: Enterocolitis, Pseudomembranous; Humans; Fecal Microbiota Transplantation; Metronidazole; Fidaxomicin; pseudomembranózní enterokolitida; antibakteriální látky; Clostridium Infections; Tigecycline; klostridiové infekce; metronidazol; fekální transplantace; lidé; fidaxomicin; Anti-Bacterial Agents; vankomycin; tigecyklin; Vancomycin; Clostridioides difficile