Výhodná symbióza dvou antihypertenziv - telmisartanu s indapamidem - Pechandová, Kristýna (Farmakoterapeutická revue, 2023)
x
Keywords: synergismus léků; klinická studie jako téma; Clinical Studies as Topic; Drug Synergism; Telmisartan; indapamid; Humans; Drug Combinations; lidé; hypertenze; fixní kombinace léků; telmisartan; Hypertension; Indapamide