Poranění plexus brachialis - Kvapil, Roman; Kvapilová, Renata (Veterinární lékař, 2023)
Článek popisuje souvislosti s poraněním plexus brachialis u psů, především s ohledem na prognózu. Závěrečná prognóza by měla být vyslovena až 6 týdnů po poranění. Popsána je možnost rehabilitace po poranění. Uveden je příklad poranění plexus brachialis u psa.
Keywords: Rehabilitation; nemoci psů; psi; Animals; Dog Diseases; rehabilitace; plexus brachialis; zvířata; Dogs; Brachial Plexus