Postavení chloramfenikolu v dnešní klinické praxi - Džupová, Olga; Beneš, Jiří (Klinická mikrobiologie a infekční lékařství, 2022)
x
Keywords: hodnocení léčiv; Česká republika; Humans; aplastická anemie; chloramfenikol; průzkumy a dotazníky; lidé; Anemia, Aplastic; Drug Evaluation; antibakteriální látky; Anti-Bacterial Agents; Surveys and Questionnaires; Czech Republic; Antimicrobial Stewardship; antibiotická politika; Chloramphenicol