Metody sekvenování druhé a třetí generace a jejich praktické využití pro typizaci bakterií - Bezdíček, Matěj; Dufková, Kristýna; Nykrýnová, Markéta; Hansliková, Jana; Lengerová, Martina (Klinická mikrobiologie a infekční lékařství, 2022)
x
Keywords: vysoce účinné nukleotidové sekvenování; Bacterial Typing Techniques; sekvenování celého genomu; sekvenční analýza DNA; High-Throughput Nucleotide Sequencing; mikrobiální genetika; Molecular Diagnostic Techniques; Whole Genome Sequencing; nanopórové sekvenování; Genetics, Microbial; Nanopore Sequencing; techniky typizace bakterií; diagnostické techniky molekulární; Sequence Analysis, DNA