Tebentafusp v léčbě uveálního melanomu - Podhorec, Ján; Poprach, Alexandr; Lakomý, Radek (Onkologická revue, 2023)
x
Keywords: Receptors, Antigen, T-Cell; syndrom uvolnění cytokinů; rekombinantní fúzní proteiny; klinické zkoušky jako téma; Progression-Free Survival; Humans; lidé; Drug Resistance, Neoplasm; Treatment Outcome; chemorezistence; Neoplasm Metastasis; Clinical Trials as Topic; nádory uvey; Melanoma; Cytokine Release Syndrome; výsledek terapie; melanom; protinádorové látky imunologicky aktivní; Antineoplastic Agents, Immunological; Uveal Neoplasms; metastázy nádorů; Recombinant Fusion Proteins; receptory antigenů T-buněk; tebentafusp; doba přežití bez progrese choroby