Point‐of‐Care ultrasonografie - spolehlivost, vzdělávání - Škulec, Roman (Vnitřní lékařství, 2023)
Přehledový článek zpracovávající problematiku spolehlivosti Point‐of‐Care ultrasonografie a vzdělávání v této metodě v různých oborech medicíny.
Keywords: směrnice pro lékařskou praxi jako téma; Point-of-Care Testing; klinická studie jako téma; Clinical Studies as Topic; spolehlivost; vnitřní lékařství; Ultrasonography; ultrasonografie; point of care testing; Humans; Practice Guidelines as Topic; Clinical Competence; lidé; klinické kompetence; Internal Medicine