Léčba trifluridin/tipiracilem ve III. linii léčby metastatického kolorektálního karcinomu u pacientky s projevy toxicity při předchozí systémové léčbě - Čmuchařová, Eva (Onkologie (Olomouc, Print), 2023)
Následující kazuistika potvrzuje účinnost a dobrou snášenlivost trifluridin/tipiracilu u předléčené pacientky s mCRC, která špatně tolerovala předchozí systémovou léčbu.
Keywords: Trifluridine; tipiracil; Female; Aged; Colorectal Neoplasms; protokoly protinádorové kombinované chemoterapie; Neoplasm Metastasis; metastázy nádorů; Humans; výsledek terapie; ženské pohlaví; kolorektální nádory; senioři; lidé; trifluridin; Treatment Outcome; Antineoplastic Combined Chemotherapy Protocols