Pacienti s težkou formou psoriázy a obezitou úspěšně léčení guselkumabem - Nováková, Michaela (Remedia, 2022)
x
Keywords: fototerapie; mužské pohlaví; Adipokines; Male; výsledek terapie; Phototherapy; Humans; Female; Antibodies, Monoclonal, Humanized; lidé; psoriáza; Middle Aged; ženské pohlaví; lidé středního věku; obezita; Obesity; Psoriasis; guselkumab; Metabolic Syndrome; Hashimoto Disease; Treatment Outcome; dospělí; metabolický syndrom; Adult; adipokiny; humanizované monoklonální protilátky; Hashimotova nemoc