Odlišnosti modulátorů sfingosin-1-fosfátových receptorů užívaných v léčbě roztroušené sklerózy - zaměřeno na siponimod - Elišák, Martin (Remedia, 2022)
x
Keywords: receptory sfingosin-1-fosfátu; Communicable Diseases; Recurrence; Safety; lymfocyty; Azetidines; siponimod; Drug-Related Side Effects and Adverse Reactions; lidé; Multiple Sclerosis; těhotenství; lymfopenie; recidiva; roztroušená skleróza; infekční nemoci; klinická studie jako téma; Arrhythmias, Cardiac; Clinical Studies as Topic; azetidiny; Lymphopenia; nežádoucí účinky léčiv; benzylové sloučeniny; bezpečnost; Lymphocytes; Pregnancy; Sphingosine-1-Phosphate Receptors; srdeční arytmie; Benzyl Compounds; Humans